Geachte heer, mevrouw,

FroidNews is HET PREMIUM Franse vakblad voor koel & vries logistiek en van duurzaam transport. Uitgegeven in Frankrijk, bestaat ons vakblad nu sinds 40 maanden en 18 uitgaven. Door dit succes en na interesse geuit door ondernemers uit de Benelux, willen wij graag een supplement ontwikkelen speciaal voor de Benelux markt (in het Frans en in het Nederlands).

Dit nieuwe professionele medium is bestemd voor de nationale en internationale spelers uit de Benelux (met of zonder een activiteit in Frankrijk) gericht op koel & vries logistiek en duurzaam transport.

Wij organiseren de eerste Raad van Advies om, samen met uw hulp en advies, het vakblad te bouwen die de communicatie en informatiedrager van uw industrie zal worden.

Door van gedachten te wisselen over uw informatiebehoeften, kunnen wij dan onze onderwerpen en inhoud aanscherpen. Op die manier zal ons vakblad zich ontwikkelen tot een relevant steunpunt voor het nieuws over uw markt van de koel en vries transport.

We nodigen u uit :
Datum : Maandag 22 Januari 2018
Tijden : van 14.00 tot 16.30
Plaats: Transfrigoroute International (die ons heel vriendelijk ontvangt)
Avenue des Arts 46 (4e verdieping)
B-1000 Brussel
Metro : Trône

Wij hopen u graag in Brussel te verwelkomen. Wij danken u alvast om uw aanwezigheid bij deze Raad van Advies te bevestigen per email voor 12 januari 2018.

Indien u inmiddels al een antwoord gestuurd heeft, dan kunt u deze email als niet verzonden beschouwen.

Met vriendelijke groeten,
Pierre Besomi, Uitgever / Carole Dubbeld, Business Development Benelux / Laurence Emery, Business DevelopmentFrance Email : pierre.besomi@froid-news.com – carole.dubbeld@froid-news.com – froidnews@defis-regie.com

PROGRAMMA

14.00 – welkom en presentatie van Froid News (Frankrijk) en zijn diensten
14.15 – vraag en antwoord
14.20 – presentatie van het BENELUX project:
· naam, begrijpelijk door alle talen van de Benelux
· formaat
· frequentie
· redactionele inhoud en inhoudsopgave
· inventarisatie van de onmisbare professionele vakbeurzen
· Industrieën in de BENELUX markt : agrovoeding, geneesmiddelen/gezondheid, opslag, logistiek ivm binnensteden/luchtvaart/spoor- en wegverbinding/haven/binnenwateren/maritiem, Horeca distributeurs, wegvervoer, verhuurders, duurzame binnenstad logistiek
· aanpassing van de tweetaligheid aan de redactionele opzet
· selectie van Nederlandstalige en Franstalige journalisten
· vaststelling van de print en web distributie (identiek aan Froid News)
· toekomstige afgeleide media diensten : SELFI BENELUX, OPEN TAFEL in Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Amsterdam, Maastricht, Luxembourg.
15.00 – vraag en antwoord
15.15 – pauze
15.20 –redactionele advies over de eerste uitgave BENELUX
16.20 : Samenvatting : beslissing over de naam en het stappenplan voor 2018
16.30 : Eind van de Raad van Advies

N.B. Als dank voor hun deelneming aan die Raad van Advies / redactionele advies, bieden graag we aan de deelnemers een gratis artikel (nieuws) van 1500 tekenen en spaties met 1 of 2 illustraties over hun bedrijf, in een van de 2018 uitgaven.

Kent u Froid News nog niet? Klik op https://froid-news.com om ons vakblad te ontdekken